Harry Otto is een enthousiast fotograaf met een passie voor beeld en kwaliteit. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten is hij in 1996 begonnen als professioneel fotograaf. Zijn creatieve en visuele talent, gecombineerd met een resultaatgerichte instelling en improviserend vermogen, stelt hem in staat om aan een zeer uiteenlopende beeldvraag te voldoen.

In zijn autonome werk krijgt het toeval volop de kans zich te manifesteren. Zijn foto’s kunnen worden opgevat als een zoektocht naar de onvoorspelbare toevalsfactoren die de fotografie haar magie kunnen geven. Zelfs bij beelden waarbij bewust vooraf een verhalend element is ingebracht, wordt het experiment niet geschuwd. Het toeval krijgt als het ware volop de kans om het beeld uit de realiteit tevoorschijn te toveren.

Verder heeft hij inmiddels een enorme ervaring opgebouwd in het geven van Workshops, Lessen en Fototours bij diverse culturele instellingen en op privé basis. Zijn kracht ligt daarbij de cursisten op speelse en humorvolle wijze te enthousiasmeren en tegelijkertijd verdieping te bieden.

 

 

 

 

Back To Top